AI Lund 2020 revisited: Långtidseffekter från behandling av barncancer – analyserade med AI

From: 2020-11-11 12:00 to 13:00
Place: Online - länk efter föranmälan
Contact: Jonas [dot] Wisbrant [at] cs [dot] lth [dot] se

Ämne: Långtidseffekter från behandling av barncancer analyserade med AI

Talare: Helena Linge, Kliniska Vetenskaper Lund, Avd Pediatrik. CiCADA Health

Värd & moderator: Jonas Wisbrant, AI Lund

Talat språk: Svenska

När:  11 November kl 12.00-13.15

Var: Online - länk efter föranmälan

Innehåll

I en återutsändning av en presentations som ingick seminariet: AI, digitalisering och integritet – vad får vi för vår hälsodata? och som spelades in 12 oktober 2020 inom ramen för Lunds universitets framtidsvecka berättar Helena Linge om hur man med hjälp av AI-tekniker och 45 års dokumentation av sviter från behandling av barncancer hittat samband som kan möjliggöra bättre behandlingar och liv.

Under presentationen kan man ställa frågor i text-chatten. Efter presentationen svarar Helena på frågor. Du kan ställa frågor på båda svenska och engelska.

Föranmälan: Vänligen anmäl dig på: http://ai.lu.se/events/registration-2020-11-11 så skickar vi en länk för deltagande via plattformen zoom.